تدوين الگوهاي گردشگري با علائق ويژه در استان مرکزي

\"مجتبي‌رضواني\" در گفتگو با ميراث‌آريا(chtn)، با اعلام اين خبر افزود: استان مرکزي از ظرفيت‌هاي بالايي در حوزه گردشگري و در شاخه‌هايي همچون گردشگري فرهنگي، طبيعي و سلامت برخوردار است.

او تصريح کرد: از برنامه‌هاي اداره کل ميراث‌فرهنگي استان تدوين الگوهاي گردشگري با علايق ويژه است و از ميان شاخه‌هاي گردشگري توسعه گردشگري سلامت در اولويت قرار دارد.

رضواني از وجود چشمه‌هاي متعدد آب‌گرم و آب‌معدني، توليد گل و گياهان دارويي، پاکي و سلامت آب‌ و هوا در مناطق ييلاقي استان، سکوت طبيعت و چشم‌اندازهاي زيبا، در کنار توليد ميوه، سبزي، لبنيات، و گوشت تازه به عنوان ظرفيت‌هاي مهم اکوتوريستي استان نام برد.

معاون گردشگري استان مرکزي خاطرنشان کرد: با اتکا به هريک از اين ظرفيت‌ها هرساله مي‌توان تعداد قابل توجهي گردشگر داخلي و خارجي را به استان جذب کرد و علاوه بر توسعه گردشگري درماني و طبيعي به گردشگري فرهنگي استان نيز رونق بخشيد.

رضواني از آب‌درماني به عنوان يکي از شاخه‌هاي گردشگري سلامت در استان نام برد و افزود: چشمه‌هاي آ‌ب‌گرم و آب‌معدني متعددي در سطح استان وجود دارند که براي نمونه مي‌توان به چشمه آب‌گرم محلات، چشمه شفا، چشمه سليماني، چشمه حکيم و چشمه گراو اشاره کرد.

او با بيان اينکه هريک از اين چشمه‌ها نقش موثري در بهبود و سلامت استفاده‌کنندگان از آنها دارند، گفت: درمان درهاي مفصلي، پوستي، رماتيسم، نقرس، کبدي، صفراوي، کليوي و دستگاه گوارش از خواص اين آب‌ها است.

رضواني گردشگري ورزشي را از ديگر محورهاي توسعه گردشگري استان دانست و اظهار داشت: در استان مرکزي حدود 14 قله با ارتفاع بيش از 2 هزار متر وجود دارد که امکان کوهنوردي و صخره‌نوردي را براي هر نوع سليقه‌اي فراهم کرده است.

اين مقام مسؤول در ميراث‌فرهنگي استان مرکزي متذکر شد: با توجه به گستردگي دشت‌‌ها و بيابان‌هاي استان و پوشش گياهي غالب از نوع استپ بياباني مي‌توان با سازماندهي تورهاي اکوتوريستي زمينه توسعه طبيعت‌گردي و بيانگردي را در استان فراهم آورد.

/115

انتهای پیام/

کد خبر 139001191